SARACEN

Vi forhandler Saracen hestefoder.

Re-leve er lagervarer​

Andre vare kan tages hjem på bestilling, vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige foder til dig og din hest!​

Saracen​

Re-leve

KORNFRIT PRÆSTATIONSFODER MED KUN LIDT SUKKER OG UDEN MEGET STIVELSE

 • ​sportsheste, der ikke tåler foder med meget stivelse eller korn
 • nervøse heste, for at opretholde et mere jævnt temperament og en bedre koncentration under træningen
 • heste, der har brug for at opretholde en normal muskelfunktion
 • heste, der har brug for foder uden meget stivelse for at opretholde en god fordøjelse
 • ​Kornfrit foder uden meget stivelse (8%)
 • Lavt indhold af sukker (6%)
 • Mange letfordøjelige “Super Fibres”, for at mindske afhængigheden af stivelse ved tilførslen af energi
 • Tilsat ”Super Fibres”, der er med til at sikre optimal fordøjelse.
 • Højt indhold af antioxidanter, der er med til at sikre en normale muskelfunktion
 • Indeholder alle de vigtige vitaminer og mineraler
 • Proteinkilder af høj kvalitet for at optimere regenerationen af væv og muskler

Veteran mix

Saracen Veteran Mix er en meget letfordøjelig blanding af høj kvalitet, som er beregnet til at opfylde især ældre hestes behov. Saracen Veteran Mix var det første foderstof, som blev specielt sammensat for at imødese ældre hestes behov.

Da foderet indeholder både meget planteolie og Saracens “Super Fibres”, som hesten optager langsomt, undgås det, at hesten bliver opbrusende på grund af foderet. Det optimale indhold af antioxidanter i Saracen Veteran Mix garanterer, at de ældre heste nyder godt af de mange fordele, som antioxidanterne har. Det støtter og beskytter f.eks. det normale stofskifte og immunforsvaret, så den ældre hest kan opretholde en sund og aktiv livsstil.

Saracen Show Improver Mix

Er et opbygningsfoder uden havre til en nem og kontrolleret vægtforøgelse og indeholder EQUI-JEWEL® samt ”Super Fibres” i form af lucerne og sojaskaller. Blandingen af fedtsyrer fra sojaolie og EQUI-JEWEL® støtter en sund hud og en skinnende pels.

Show Improver Mix indeholder proteiner af høj kvalitet for at støtte fornyelsen af celler samt regenereringen af væv og muskler. Når det bruges i forbindelse med en passende træning, støtter det musklernes udvikling optimalt. Desuden indeholder foderet den optimale mængde sojaolie, så energien (kalorierne) frigives langsomt og hestens pels bliver så pæn som overhovedet mulig.

EQUI-JEWEL® øger foderets kalorietæthed og støtter derved opbygningen af tynde heste og heste som har brug for meget foder. Desuden mindsker det sandsynligheden for et ukontrolleret temperament, da det ikke indeholder så meget korn.

​Show Improver Cubes

Denne sammensætning er uden byg og havre, men med EQUI-JEWEL®, hvilket bidrager til at bevare et roligt temperament og støtter udviklingen af hestens muskler og overlinje optimalt. Foderet er særdeles velsmagende og egner sig derfor til kræsne heste og heste som har brug for meget foder.

Opbygningsfodret er sammensat uden byg til heste, som eventuel ikke kan tåle korn. Da Saracen Show Improver Cubes indeholder Saracens enestående ”Super Fibres”, er foderet kalorietæt og indeholder desuden mindre stivelse end der findes i de sædvanlige opbygningsfoderstoffer.

Den afbalancerede blanding af indholdstofferne i Show Improver Cubes fører til et enestående opbygningsfoder, som ikke har indflydelse på hestens temperament og som opbygger dens kondition og udvikler dens muskler optimalt, hvis det bruges i forbindelse med en passende træning.

Super fibre cubes

Dette energifattige, fiberrige foderstof er en nyttig og alsidig ernæring i mange forskellige situationer:

Det egner sig til heste og ponyer, som har brug for en næring med kun lidt stivelse.

Det lave indhold af energi i Super Fibre Cubes gør, at disse piller er ideelle til nøjsomme heste og specielle racer, som hviler eller arbejder lidt.

Ældre heste, som finder det vanskeligt at tygge lange fibre, vil blive glade for at få disse piller opblødt til en mash som hjælp til at indtage fibrene.

Det høje indhold af fibre gør Saracens Super Fibre Cubes ideelle til at erstatte hø delvist. Da Super Fibre Cubes er støvfrie, er de ideelle til at støtte opretholdelsen af et sundt åndedrætssystem.

Takket været det lave indhold af stivelse og sukker er disse piller også egnet til heste og ponyer, som har en tendens til forfangenhed.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Foderbutikken Frisbjerggård ApS?​

ikon Danmarks gladeste kunder

ikon Foder planer til din hest

ikon Kvalitets foder til alle

ikon Meget mere end foder

Vi samler på tilfredse kunder

Foderserien Frisbjerggaard er danskproduceret foder med omtanke

​Foderbutikken Frisbjerggaard har udviklet sin eget foderserie, og fodret sælges fra butikken beliggende på Lumby-Taarup-vej 34, 5270 Odense N.

Et fynsk udviklet produkt der bliver produceret i Danmark og solgt i hele landet.

Frisbjerggaard Foderserie er inspireret af hesteejeres behov og ønsker.

Hold dig opdateret op vores Facebook

På vores facebookside og Instagram findes det jævnligt mulighed for at deltage i konkurrencer og lodtrækninger. Følg os så I ikke går glip af noget!

​​

Priser og betingelser der står i butikken er altid gældende, vi opdaterer vores hjemmeside, facebookside og instagram så tit vi har mulighed. ​

Følg os her

Foderbutikken Frisbjerggård ApS

CVR: 31893011​

Telefon: 40 46 40 21

E-mail: bent-ole@foderbutikken-frisbjerggaard.dk

​Lumby-Taarup-vej 34, 

5270 Odense N​

- Find vej med Google Maps

Åbningstider

Mandag​

10.00 - 17.30

Tirsdag​

10.00 - 17.30

​​​Onsdag​

10.00 - 17.00

Torsdag​

10.00 - 17.30

Fredag​

10.00 - 17.30

Lørdag 

10.00 - 12.00

Søndag​

Lukket​