St. Hippolyt

Vi forhandler alle produkter fra St. Hippolyt og AGROBS!

Vi har altid et stort lager af foder og tilskud fra St. Hippolyt og Agrobs og bestiller gerne vare hjem.​​

St. Hippolyt hestefoder​

Struktur E

Rig på urter, opretholder et aktivt immunforsvar. Egner sig både til fritidsheste og sportshest

Det lave stivelsesindhold gør, at Struktur-Energetikum er velegnet også til heste med muskelproblemer, mave-/tarmforstyrrelser eller som er i risiko for forfangenhed.

NaturMüsli m. urter

​NaturMüsli m/urter er fremstillet specielt til de nordiske lande.

NaturMüsli kan bruges til de fleste typer heste – selv heste i meget hård træning. Den lave dosering sikrer, at hestens daglige stivelsestildeling kan holdes på et lavt niveau.

Natur SOLO

​Masser af fibre- lav stivelse!

NaturMüsli SOLO og NaturPellets SOLO er et energirigt fuldfoder, der har et meget højt indhold af værdifulde råfibre.

Hesta mix

Hesta Mix er særdeles velegnet til specialracer, nøjsomme heste samt heste med særlige krav til mineral- og vitalstofforsyningen.

Hesta Mix-serien er et hestefoder med et særlig højt indhold af vitalstoffer og mikronæringsstoffer i biologisk højtoptagelig form, derved får hesten opfyldt sine behov ved en lille fodermængde.

EquiGard

​Dette foder bruges til heste der skal holdes på en sukker- og stivelsesfattig diæt, Kalorielet fodring, særdeles god ved stofskifteproblemer.

Glyx-mash

​Velsmagende mash til de kornsensitive heste. Glyx-Mash har et meget lavt indhold af sukker og stivelse, ligesom den er helt fri for korn, melasse og gluten og er særlig skånsom for maven.

Glyx-mash

​Velsmagende mash til de kornsensitive heste. Glyx-Mash har et meget lavt indhold af sukker og stivelse, ligesom den er helt fri for korn, melasse og gluten og er særlig skånsom for maven.

Irish Mash

Meget velsmagende mash, der let at forberede og som stimulere fordøjelsen samt stofskifte

Pre Alpin Wiesencobs

​Pre Alpin serien fra Hippolyt består af en unik sammensætning af mere end 60 græsarter og urter fra det Bayerske alpeforland.

Wiesencobs kan bruges til at opgraderer grovfoder ration og erstatte kraftfodret. Er god til heste der har støv/ski8mmel allergi og derfor har svært ved at spise hø.

SuperCondition

​Når hestens arbejder hårdt har den behov for en øget tilførsel af muskelrelevante næringsstoffer, Dette for de i SuperCondition, der understøtter udrensning og opbygning.

SuperCondition

Når hestens arbejder hårdt har den behov for en øget tilførsel af muskelrelevante næringsstoffer, Dette for de i SuperCondition, der understøtter udrensning og opbygning.

MicroVital -Sporstof og mineral Booster!

​MicroVital tilfører mineraler og sporstoffer i biologisk højtoptagelig form, hvorved mangler i forsyningen hurtigt kan udlignes.

LinuStar -Giver en strålende pels og styr på fordøjelsen!

​De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen hos afmagrede eller koliktruede heste. ​​

Antistress

Denne velkendte urteblanding med baldrian

og magnesium øger den psykiske stabilitet hos hestens stressede situationer. Bør ikke anvendes til heste i aktiv konkurrencesport.​​

HestaPlus Zink

Tegn på Zinkmangle kan være: Hud, hår, pels, hov og frugtbarhedsproblemer, disponibel for allergi, infektioner, sommereksem og manglende appetit. Samt vækst og sårhelingsproblemer.

Beta-Caroten, hvidløg

​ß-caroten bør tildeles avlshopper og hingste fra november til april. Mangler kan føre til forsinket eller svag brunst, manglende follikeldannelse og dårlig embryonaludvikling.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Foderbutikken Frisbjerggård ApS?​

ikon Danmarks gladeste kunder

ikon Foder planer til din hest

ikon Kvalitets foder til alle

ikon Meget mere end foder

Vi samler på tilfredse kunder

Foderserien Frisbjerggaard er danskproduceret foder med omtanke

​Foderbutikken Frisbjerggaard har udviklet sin eget foderserie, og fodret sælges fra butikken beliggende på Lumby-Taarup-vej 34, 5270 Odense N.

Et fynsk udviklet produkt der bliver produceret i Danmark og solgt i hele landet.

Frisbjerggaard Foderserie er inspireret af hesteejeres behov og ønsker.

Hold dig opdateret op vores Facebook

På vores facebookside og Instagram findes det jævnligt mulighed for at deltage i konkurrencer og lodtrækninger. Følg os så I ikke går glip af noget!

​​

Priser og betingelser der står i butikken er altid gældende, vi opdaterer vores hjemmeside, facebookside og instagram så tit vi har mulighed. ​

Følg os her

Foderbutikken Frisbjerggård ApS

CVR: 31893011​

Telefon: 40 46 40 21

E-mail: bent-ole@foderbutikken-frisbjerggaard.dk

​Lumby-Taarup-vej 34, 

5270 Odense N​

- Find vej med Google Maps

Åbningstider

Mandag​

10.00 - 17.30

Tirsdag​

10.00 - 17.30

​​​Onsdag​

10.00 - 17.00

Torsdag​

10.00 - 17.30

Fredag​

10.00 - 17.30

Lørdag 

10.00 - 12.00

Søndag​

Lukket​